Banketbakker

BEKIJK ALLE OPLEIDINGEN

Banketbakker

Infomoment

Klik hier voor de Infomomenten van CVO STEP

Inschrijvingsmomenten

Inschrijven op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 14u tot 21u
Lessen starten begin september en begin februari

Hotelschool KTA3
Elfde Liniestraat 22
3500 Hasselt
011 30 77 70
hotel@cvo-step.be

 

In deze opleiding leer je banketproducten bereiden en verwerken. Je  leert ook vet- en kookdegen en beslagen bakken, deze producten af te werken volgens de voorschriften van de voedselveiligheid. Deze producten zijn klaar om te verkopen.

 

Opleidingsstructuur en modules

ss banketbakker 840 LT

 

 

Toelatingsvoorwaarden

Op het ogenblik van inschrijven 16 jaar zijn of 15 jaar en de eerste twee leerjaren van het voltijds secundair onderwijs hebben gevolgd

 

Inschrijvingskosten

inschrijvings- en cursusgeld voeding

Waar kan de opleiding gevolgd worden?

Campus Elfde Linie gebouw Hotelschool
Elfde-Liniestraat 22
3500 Hasselt
T: 011 30 77 70
F: 011 30 77 31
hotel@cvo-step.be

Openingsuren /permanentie secretariaat
Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 14u tot 21u

TAC – Coördinator
Rudy Rampelberg : rudy.rampelberg@cvo-step.be

Secretariaatsmedewerker
Ria Bamps: hotelafdelingen: Ria.bamps@cvo-step.be

 

Uurrooster

in voorbereiding

 

Civiel effect

Deze opleiding leidt tot het certificaat Brood en banket 1360 Lt. In combinatie met ‘Aanvullende algemene vorming’ leidt bekom je een diploma secundair onderwijs.
Voor meer informatie hierover contacteer jo.vanschelvergem@cvo-step.be of Rudy.Rampelberg@cvo-step.be