Hotelbedrijf

BEKIJK ALLE OPLEIDINGEN

Hotelbedrijf

Klik hier voor de infodagen van CVO STEP 

Inschrijvingsmomenten
Inschrijven op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 14u tot 21u
Lessen starten begin september en begin februari

Hotelschool KTA3
Elfde Liniestraat 22
3500 Hasselt
011 30 77 70
hotel@cvo-step.be

 

BEKNOPT OVERZICHT VAN DE OPLEIDING

Je behaalt het certificaat van hotelbedrijf als je de taken kan opnemen van zowel de keuken- als de zaalverantwoordelijke. Dit betekent dat je alle modules hebt afgewerkt van hulpkok, kok, keukenverantwoordelijke en hulpkelner, kelner en zaalverantwoordelijke. Bovendien heb ook de module van wijnkenner afgewerkt.

 

OPLEIDINGSSTRUCTUUR HOTELBEDRIJF

 

ss-hotelbedrijf

MODULEFICHES HOTELBEDRIJF

Modulefiches Hotelbedrijf

 

ALGEMENE DOELSTELLINGEN

Na de opleiding Hotelbedrijf is men in staat om de taken van een keuken- en zaalverantwoordelijke op zich te nemen. In de opleiding Hotelbedrijf worden basisvaardigheden en technieken aangeleerd met betrekking tot het bereiden van gerechten en het klaarzetten van het restaurant.

 

TOELATINGSVOORWAARDEN

Je hebt alle voorafgaandelijke opleidingen afgewerkt. De verzameling van deze certificaten geven je het recht op het certificaat Hotelbedrijf.
Je moet bij aanvang van de opleiding een Model medisch geschiktheidattest (decretaal verplicht) aanbieden. Je kan dit bij de huisarts bekomen. Je bent pas ingeschreven als dit attest afgeleverd is op het secretariaat.

 

INSCHRIJVINGSKOSTEN

Inschrijvings- cursusgeld voeding

 

WAAR OPLEIDING VOLGEN

Campus Elfde Linie gebouw Hotelschool
Elfde-Liniestraat 22
3500 Hasselt
T: 011 30 77 70
F: 011 30 77 31
hotel@cvo-step.be

Openingsuren /permanentie secretariaat
Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 14u tot 21u

TAC – Coördinator
Rudy Rampelberg : rudy.rampelberg@cvo-step.be

Technisch adviseur
Michel Dierickx  : michel.dierickx@cvo-step.be

Secretariaatsmedewerker
Ria Bamps: hotelafdelingen: Ria.bamps@cvo-step.be

 

UURROOSTER

Alle modules van de verschillende opleidingen binnen het studiegebied voeding zijn in één uurrooster opgenomen. Dit komt omdat een module in verschillende opleidingen aangeboden kan worden.

 

CERTIFICAAT DIPLOMA

Deze opleiding leidt tot het certificaat Hotelbedrijf 1320 lt.
In combinatie met ‘Aanvullende algemene vorming’ leidt bekom je een diploma secundair onderwijs.
Voor meer informatie hierover contacteer Rudy Rampelberg of  Jo Vanschelvergem  jo.vanschelvergem@cvo-step.be.