Verantwoordelijke Brasserie Taverne Bistro

BEKIJK ALLE OPLEIDINGEN

Verantwoordelijke Brasserie Taverne Bistro

Klik hier voor de Infomomenten van CVO STEP

Inschrijvingsmomenten

Inschrijven op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 14u tot 21u
Lessen starten begin september en begin februari

Hotelschool KTA3
Elfde Liniestraat 22
3500 Hasselt
011 30 77 70>
hotel@cvo-step.be

 

Beknopt overzicht van de opleiding

Tijdens de opleiding moet je vooraf enkele basismodules afwerken. Dan kan je aan de meer gespecialiseerde modules beginnen. De modules kennen een kleiner theoretisch gedeelte en zijn overwegend praktijkuitvoerend. De volledige opleiding behelst 720 lestijden, inclusief de Beheer en organisatie- modules voor 120 lestijden.  Je kan dan gerust een zelfstandige zaak beginnen. Vanzelfsprekend kan je deze modules apart volgen. Telkens na een evaluatie krijg je een deelcertificaat.

 

Structuurschema

 

Modules

In ontwikkeling

 

Algemene doelstellingen

Na de opleiding kan je gasten bedienen, werkzaamheden in de zaal uitvoeren en consumptieijsproducten, snacks, kleine gerechten, lichte maaltijden, vieruurtjes en ontbijten bereiden.

 

Toelatingsvoorwaarden

Geen voorkennis vereist. Je moet voldaan hebben aan de voltijdse leerplicht. Dit betekent dat je op het ogenblik van de inschrijving 16 jaar bent of 15 jaar en de eerste twee leerjaren van het voltijds secundair onderwijs hebt gevolgd. Je moet bij aanvang van de opleiding een medisch geschiktheidattest  (decretaal verplicht) aanbieden. Je kan dit bij de huisarts bekomen. Je bent pas ingeschreven als dit attest afgeleverd is op het secretariaat.

 

Inschrijvingskosten

hotel inschrijvings- en cursusgeld

 

Waar opleiding volgen

Campus Elfde Linie gebouw Hotelschool
Elfde-Liniestraat 22
3500 Hasselt
T: 011 30 77 70
F: 011 30 77 31
hotel@cvo-step.be

Openingsuren /permanentie secretariaat
Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 14u tot 21u

TAC – Coördinator
Rudy Rampelberg
rudy.rampelberg@cvo-step.be

Secretariaatsmedewerker
Ria Bamps: hotelafdelingen
Ria.bamps@cvo-step.be

Uurrooster

De lessen gaan door op een maandag-, dnsdag-, woensdag-, of donderdagavond. Alle modules van de verschillende opleidingen binnen het studiegebied voeding zijn in één uurrooster opgenomen. Dit komt omdat een module in verschillende opleidingen aangeboden wordt.  De juiste lesmomenten worden u bij aanvang van de lessen doorgegeven.

 

Certificaat – diploma

Deze opleiding leidt tot certificaat Verantwoordelijke brasserie, taverne, bistro.
Deze opleiding leidt tot het certificaat Verantwoordelijke brasserie, taverne, bistro 720 lt. In combinatie met ‘Aanvullende algemene vorming’ leidt bekom je een diploma secundair onderwijs.
Voor meer informatie hierover contacteer Rudy Rampelberg of  Jo Vanschelvergem  jo.vanschelvergem@cvo-step.be.

 

Modules voor deze opleiding
NAAM VAN MODULELESTIJDENPRIJSStatus
1. Introdution
1.1 Introduction50:2020:00Complete
1.2 Creating your project50:2016:00Learning
1.3 Document setup and background20:2015:00
Free
2. Create Your Project
2.1 Introduction50:2019:04Learning
2.2 Creating your project50:2016:00Learning
2.3 Document setup and background60:2030:00
Free