HORECA

BEKIJK ALLE OPLEIDINGEN

CVO-STEP, organiseert lessen aan de Hotelschool in Hasselt en in ’t Meiland St-Truiden In St-Truiden worden modules van hulpkok ingericht onder leiding van 2 gerenommeerde chefs.

Deze opleidingen bereiden je voor om professioneel aan de slag te gaan. Ze zijn modulair opgebouwd en nadat je je eerste certificaat hulpkok behaald hebt kan je al terecht bij een chef. Vanzelfsprekend zijn deze opleidingen praktijkgericht. Ze situeren zich op de derde graad secundair onderwijs. Bij elke module in een opleiding behaal je een deelcertificaat. Zo kan je meerdere deelcertificaten behalen die leiden tot een certificaat van de opleiding. vb kok, wijnkenner, kelner, … Deze certificaten bieden je steeds meer verantwoordelijkheden binnen het hotel-restaurant gebeuren.

De opleidingen binnen dit studiegebied zijn uitgebreid. Ze zijn zo georganiseerd dat je steeds een hoger certificaat kan behalen. Je behaalde certificaat biedt je mogelijkheid je meer competenties te verwerven en aldus andere certificaten te behalen. Zo start de opleiding met hulpkok en hulpkelner. Indien je wenst kan je je dan verder bekwamen. Je werkt vervolgens de opleiding kok en kelner af en kan je verder met de modules voor keukenverantwoordelijke en zaalverantwoordelijke. Daarnaast kan je ook nog alles leren over wijnen en het beheren en organiseren van het hotel. Telkens ontvang je een certificaat als je de module succesvol afwerkt. Als je al deze modules samen brengt behaal je het certificaat van hotelbedrijf. Bovendien kunnen we je nog verschillende gespecialiseerde opleidingen aanbieden vanaf het ogenblik dat je het certificaat van kok behaald hebt.

Startrooster 2019 2020 Semester 2

opleiding module start einde locatie
maandag Chocolade Pralines (2SB8-MAAV-HAH) 20.01 25.05 KTA3-B2
HulpKok Dagschotels met vis (2A2-MAAV-HAH) 20.01 25.05 KTA3-K1
HulpKok Dagschotels met vis (2A2G2-MAAV-HAH) 20.01 25.05 KTA3-K6
HulpKok Dagschotels met vlees en gevogelte (2A3-MAAV-HAH) 20.01 25.05 KTA3-L1
HulpKok initiatie warme keuken (2A1-MAAV-HAH) 20.01 25.05 KTA3-L1
HulpKok Koude keuken (2A5-MAAV-HAH) 20.01 25.05 KTA3-K9
HulpKok Nagerechten (2A4-MAAV-HAH) 20.01 28.05 KTA3-B1
KeuVerAntW Italiaanse keuken (2SC1-MAAV-HAH) 20.01 25.05 KTA3-K4
KeuVerAntW Outdoor cooking (2SC5-MAAV-HAH) 20.01 25.05 KTA3-K8
Kok Visgerechten (2C1-MAAV-HAH) 20.01 25.05 KTA3-K7
Kok Vleesgerechten (2C2-MAAV-HAH) 20.01 25.05 KTA3-F2
MedBak Pain du jour (2SB2Ba-MAAV-HAH) 20.01 25.05 KTA3-B3
MedBak Start to bake (2Medba-MAAV-HAH) 20.01 25.05 KTA3-B1
MedBraTav Initiatie snacks/tea-room”outdoor cooking” (2SD3-MAAV-HAH) 20.01 25.05 KTA3-K8
Wijn Algemene wijnkennis (2SE1-MAAV-HAH) 20.01 25.05 KTA3-W1
Wijn Degustatie wereldwijnen (2SE3-MAAV-HAH) 20.01 25.05 KTA3-W2
dinsdag HulpKok Dagschotels met vis (2A2-DIAV-HAH) 21.01 26.05 KTA3-K1
HulpKok Dagschotels met vlees en gevogelte (2A3-DIAV-HAH) 21.01 26.05 KTA3-K8
HulpKok initiatie warme keuken (2A1-DIAV-HAH) 21.01 28.05 KTA3-L1
HulpKok Koude keuken (2A5-DIAV-HAH) 21.01 26.05 KTA3-K9
HulpKok Nagerechten (2A4-DIAV-HAH) 21.01 26.05 KTA3-B1
HulpKok Outdoor cooking zomer (2SC1I-DIAV-HAH) 21.01 28.05 KTA3-K3
KeuVerAntW Oosterse keuken (2SC1O-DIAV-HAH) 21.01 26.05 KTA3-F2
KeuVerAntW Outdoor cooking zomer (2SC1-DIAV-HAH) 21.01 26.05 KTA3-K3
KeuVerAntW Polder en zee (2SC5-DIAV-HAH) 21.01 26.05 KTA3-K9
Kok Streekgerechten (2C3-Diav-HAH) 21.01 26.05 KTA3-L2
Kok Visgerechten (2C1-DIAV-HAH) 21.01 26.05 KTA3-K3
Kok Vleesgerechten (2C2-DIAV-HAH) 21.01 26.05 KTA3-L2
MedBak High cakes en gebakjes (2SB5-DIAV-HAH) 21.01 26.05 KTA3-B2
MedBak Start to bake (2Medba-DIAV-HAH) 21.01 26.05 KTA3-B1
MedBak Zachte luxe (2SB3-DIAV-HAH) 21.01 26.05 KTA3-B3
MedBraTav Initiatie snaks/tea-room”Italiaans” (2SD3-DIAV-HAH) 21.01 26.05 KTA3-K6
MedBraTav Oosters (2SD3O-DIAV-HAH) 20.01 26.05 KTA3-F1
MedBraTav streetfood (2SD3S-DIAV-HAH) 21.01 26.05 KTA3-K4
TraitKok Traiteurkeuken (2E3-DIAV-HAH) 21.01 26.05 KTA3-K2
Wijn Wijn en gastronomie (2SE4-DIAV-HAH) 21.01 26.05 KTA3-W1
woensdag HulpKok Dagschotels met vis (2A2-WOAV-HAH) 22.01 27.05 KTA3-K1
HulpKok Dagschotels met vlees en gevogelte (2A3-WOAV-HAH) 22.01 27.05 KTA3-L2
HulpKok initiatie warme keuken (2A1-WOAV-HAH) 22.01 28.05 KTA3-L1
HulpKok Koude keuken (2A5-WOAV-HAH) 22.01 27.05 KTA3-K9
HulpKok Nagerechten (2A4_WOAV-HAH) 22.01 27.05 KTA3-B1
KeuVerAntW Trends 19 (2SC5-WOAV-HAH) 22.01 27.05 KTA3-K9
Kok Streekgerechten (2C3-WOAV-HAH) 22.01 27.05 KTA3-K2
Kok Visgerechten (2C1-WOAV-HAH) 22.01 27.05
Kok Vleesgerechten (2C2-WOAV-HAH) 22.01 27.05 KTA3-K8
MedBak High cakes en gebakjes (2SB5-WOAV-HAH) 22.01 20.05 KTA3-B2
MedBak Start to bake (2Medba-WOAV-HAH) 22.01 27.05 KTA3-B1
MedBak Viennoiserie (2SB4-WOAV-HAH) 22.01 27.05 KTA3-B3
MedBraTav Streetfood (2SD3-WOAV-HAH) 22.01 27.05 KTA3-F2
MedBraTav Vegucation (2SD3Ve-WOAV-HAH) 22.01 27.05 KTA3-F1
TraitKok Recepties en ontvangsten (2E7-WOAV-HAH) 22.01 27.05 KTA3-K6
TraitKok Traiteurkeuken (2E3-WOAV-HAH) 22.01 27.05 KTA3-K2
Wijn Degustatie Franse Wijnen (2SE2-WOAV-HAH) 22.01 27.05 KTA3-W1
donderdag 010339Bank Dieetproducten Banketbakkerij (2DiBa) 23.01 28.05 KTA3-B2
HulpKok Dagschotels met vis (2A2-DOAV-HAH) 23.01 28.05 KTA3-K1
HulpKok Dagschotels met vlees en gevogelte (2A3-DOAV-HAH) 23.01 28.05 KTA3-L2
HulpKok initiatie warme keuken (2A1-DOAV-HAH) 23.01 28.05 KTA3-L1
HulpKok Koude keuken (2A5-DOAV-HAH) 23.01 28.05 KTA3-K9
HulpKok Nagerechten (2A4-DOAV-HAH) 23.01 28.05 KTA3-B1
KeuVerAntW Outdoor cooking (2SC5_DOAV-HAH) 23.01 28.05 KTA3-K9
KeuVerAntW Tappaz (2SC1-DOAV-HAH) 23.01 28.05 KTA3-K4
Kok Streekgerechten (2C3-DOAV-HAH) 23.01 28.05 KTA3-K6
Kok Visgerechten (2C1-DOAV-HAH) 23.01 28.05 KTA3-K8
MedBak Bake-off (2SB6-DOAV-HAH) 23.01 28.05 KTA3-B3
MedBak Start to bake (2Medba-DOAV-HAH) 23.01 28.05 KTA3-B1
MedBak Taarten en vlaaien (2SB1-DOAV-HAH) 23.01 28.05 KTA3-B2
MedBraTav A chefs journey (2SD3AC-DOAV-HAH) 23.01 28.05 KTA3-K2
MedBraTav Veggi en trendy (2SD3VT-DOAV-HAH) 23.01 28.05 KTA3-F1
MedBraTav Initiatie snacks/tea-room”outdoor cooking” (2SD3-DOAV-HAH) 23.01 28.05 KTA3-K6
Traiteur – Banketaannemer

9115

0

  Klik hier voor de infodagen van CVO Cursa  Inschrijvingsmomenten Inschrijven op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 14u tot 21u Lessen starten begin september en begin februari Hotelschool KTA3 Elfde Liniestraat 22 3500 Hasselt 011 30 77 70 hotel@cursa.be   BEKNOPT OVERZICHT VAN DE OPLEIDING De opleiding sluit aan bij hulpkok en hulpkelner. Specifiek […]
Learn Now
Hotelbedrijf

7934

0

Klik hier voor de infodagen van CVO CURSA  Inschrijvingsmomenten Inschrijven op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 15u tot 20u Lessen starten begin september en begin februari Hotelschool KTA3 Elfde Liniestraat 22 3500 Hasselt 011 30 77 70 hotel@cursa.be   BEKNOPT OVERZICHT VAN DE OPLEIDING Je behaalt het certificaat van hotelbedrijf als je de taken […]
Learn Now
Wijnkenner

14383

0

Klik hier voor de Infomomenten van CVO Cursa  Inschrijvingsmomenten Inschrijven op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 15u tot 20u Lessen starten begin september en begin februari Hotelschool KTA3 Elfde Liniestraat 22 3500 Hasselt 011 30 77 70 hotel@cursa.be BEKNOPT OVERZICHT VAN DE OPLEIDING Deze opleiding omhelst vier modules. Je start met de algemene wijnkennis, […]
Learn Now
Zaalverantwoordelijke

7092

0

Klik hier voor de Infomomenten van CVO Cursa Inschrijvingsmomenten Inschrijven op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 15u tot 20u Lessen starten begin september en begin februari Hotelschool KTA3 Elfde Liniestraat 22 3500 Hasselt 011 30 77 70 hotel@cursa.be   BEKNOPT OVERZICHT VAN DE OPLEIDING Deze opleiding is het verlengde van de opleiding kelner. Twee […]
Learn Now
Keukenverantwoordelijke

7060

0

Klik hier voor de Infomomenten van CVO Cursa Inschrijvingsmomenten Inschrijven op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 15u tot 20u Lessen starten begin september en begin februari Hotelschool KTA3 Elfde Liniestraat 22 3500 Hasselt 011 30 77 70 hotel@cursa.be BEKNOPT OVERZICHT VAN DE OPLEIDING Deze opleiding is het verlengde van de opleiding kok. Twee modules […]
Learn Now
Kelner

6591

0

Infodag CVO Cursa : zaterdag 20 mei 2017 10:00-14:00 in KTA3 Hotelschool Inschrijvingsmomenten Inschrijven op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 15u tot 20u Lessen starten begin september en begin februari Hotelschool KTA3 Elfde Liniestraat 22 3500 Hasselt 011 30 77 70 hotel@cursa.be   BEKNOPT OVERZICHT VAN DE OPLEIDING Je hebt voor deze opleiding al in […]
Learn Now

Showing 1-6 of total 12 courses