HORECA

BEKIJK ALLE OPLEIDINGEN

CVO-STEP, organiseert lessen aan de Hotelschool in Hasselt en in ’t Meiland St-Truiden In St-Truiden worden modules van hulpkok ingericht onder leiding van 2 gerenommeerde chefs.

Deze opleidingen bereiden je voor om professioneel aan de slag te gaan. Ze zijn modulair opgebouwd en nadat je je eerste certificaat hulpkok behaald hebt kan je al terecht bij een chef. Vanzelfsprekend zijn deze opleidingen praktijkgericht. Ze situeren zich op de derde graad secundair onderwijs. Bij elke module in een opleiding behaal je een deelcertificaat. Zo kan je meerdere deelcertificaten behalen die leiden tot een certificaat van de opleiding. vb kok, wijnkenner, kelner, … Deze certificaten bieden je steeds meer verantwoordelijkheden binnen het hotel-restaurant gebeuren.

De opleidingen binnen dit studiegebied zijn uitgebreid. Ze zijn zo georganiseerd dat je steeds een hoger certificaat kan behalen. Je behaalde certificaat biedt je mogelijkheid je meer competenties te verwerven en aldus andere certificaten te behalen. Zo start de opleiding met hulpkok en hulpkelner. Indien je wenst kan je je dan verder bekwamen. Je werkt vervolgens de opleiding kok en kelner af en kan je verder met de modules voor keukenverantwoordelijke en zaalverantwoordelijke. Daarnaast kan je ook nog alles leren over wijnen en het beheren en organiseren van het hotel. Telkens ontvang je een certificaat als je de module succesvol afwerkt. Als je al deze modules samen brengt behaal je het certificaat van hotelbedrijf. Bovendien kunnen we je nog verschillende gespecialiseerde opleidingen aanbieden vanaf het ogenblik dat je het certificaat van kok behaald hebt.

Startrooster 2020 2021 Semester 1

begindatum einddatum weekdag beginuur einduur cursusnaam opleiding
07.09.2020 11.01.2021 Maandag 18:00 22:10 Pralines Chocoladebewerker standaard
07.09.2020 11.01.2021 Maandag 18:00 22:10 Dagschotels met vis Hulpkok standaard
07.09.2020 11.01.2021 Maandag 18:00 22:10 Dagschotels met vlees en gevogelte Hulpkok standaard
07.09.2020 11.01.2021 Maandag 18:00 22:10 Initiatie buitenlandse keuken”Streetfood” Hulpkok standaard
07.09.2020 11.01.2021 Maandag 18:00 22:10 initiatie warme keuken Hulpkok standaard
07.09.2020 11.01.2021 Maandag 18:00 22:10 Koude keuken Hulpkok standaard
07.09.2020 11.01.2021 Maandag 18:00 22:10 Nagerechten Hulpkok standaard
07.09.2020 11.01.2021 Maandag 18:00 22:10 Dienst aan de kaart/keuken Kok standaard
07.09.2020 11.01.2021 Maandag 20:05 22:10 Interactie zaal/keuken Kok standaard
07.09.2020 11.01.2021 Maandag 18:00 20:05 Onthaal en omgang met gasten Kok standaard
07.09.2020 11.01.2021 Maandag 18:00 22:10 Streekgerechten Kok standaard
07.09.2020 11.01.2021 Maandag 18:00 22:10 Visgerechten Kok standaard
07.09.2020 11.01.2021 Maandag 18:00 22:10 Start to bake Medewerker bakkerij standaard
07.09.2020 11.01.2021 Maandag 18:00 22:10 Initiatie snacks/tea-room”Oosters voor beginners” Medewerker brasserie taverne bistro standaard
07.09.2020 11.01.2021 Maandag 18:00 22:10 Initiatie snaks/tea-room”Outdoor cooking 2″ Medewerker brasserie taverne bistro standaard
07.09.2020 11.01.2021 Maandag 18:00 22:10 Degustatie Franse wijnen Wijnkenner standaard
07.09.2020 11.01.2021 Maandag 18:00 22:10 Dagschotels met vis Hulpkok standaard
08.09.2020 12.01.2021 Dinsdag 18:00 22:10 Dagschotels met vis Hulpkok standaard
08.09.2020 12.01.2021 Dinsdag 18:00 22:10 Dagschotels met vlees en gevogelte Hulpkok standaard
08.09.2020 12.01.2021 Dinsdag 18:00 22:10 Initiatie buitenlandse keuken”Tappas” Hulpkok standaard
08.09.2020 12.01.2021 Dinsdag 18:00 22:10 initiatie warme keuken Hulpkok standaard
08.09.2020 12.01.2021 Dinsdag 18:00 22:10 Koude keuken Hulpkok standaard
08.09.2020 12.01.2021 Dinsdag 18:00 22:10 Nagerechten Hulpkok standaard
08.09.2020 12.01.2021 Dinsdag 18:00 22:10 Dienst aan de kaart/keuken Kok standaard
08.09.2020 12.01.2021 Dinsdag 18:00 20:05 Interactie zaal/keuken Kok standaard
08.09.2020 12.01.2021 Dinsdag 20:05 22:10 Onthaal en omgang met gasten Kok standaard
08.09.2020 12.01.2021 Dinsdag 18:00 22:10 Vleesgerechten Kok standaard
08.09.2020 12.01.2021 Dinsdag 18:00 22:10 High cakes en gebakjes Medewerker bakkerij standaard
08.09.2020 12.01.2021 Dinsdag 18:00 22:10 Start to bake Medewerker bakkerij standaard
08.09.2020 12.01.2021 Dinsdag 18:00 22:10 Initiatie snacks/tea-room”Veggi en trendy” Medewerker brasserie taverne bistro standaard
08.09.2020 12.01.2021 Dinsdag 18:00 22:10 Initiatie snacks/tea-room”Italiaans” Medewerker brasserie taverne bistro standaard
08.09.2020 12.01.2021 Dinsdag 18:00 22:10 Traiteurkeuken Traiteurkok standaard
08.09.2020 12.01.2021 Dinsdag 18:00 22:10 Wijn en gastronomie Wijnkenner standaard
08.09.2020 12.01.2021 Dinsdag 18:00 22:10 initiatie warme keuken Hulpkok standaard
09.09.2020 13.01.2021 Woensdag 18:00 22:10 Dagschotels met vis Hulpkok standaard
09.09.2020 13.01.2021 Woensdag 18:00 22:10 Dagschotels met vlees en gevogelte Hulpkok standaard
09.09.2020 13.01.2021 Woensdag 18:00 22:10 Initiatie buitenlandse keuken”Streetfood” Hulpkok standaard
09.09.2020 13.01.2021 Woensdag 18:00 22:10 initiatie warme keuken Hulpkok standaard
09.09.2020 13.01.2021 Woensdag 18:00 22:10 Koude keuken Hulpkok standaard
09.09.2020 13.01.2021 Woensdag 18:00 22:10 Nagerechten Hulpkok standaard
09.09.2020 13.01.2021 Woensdag 18:00 22:10 Dienst aan de kaart/keuken Kok standaard
09.09.2020 13.01.2021 Woensdag 20:05 22:10 Interactie zaal/keuken Kok standaard
09.09.2020 13.01.2021 Woensdag 18:00 20:05 Onthaal en omgang met gasten Kok standaard
09.09.2020 13.01.2021 Woensdag 18:00 22:10 Streekgerechten Kok standaard
09.09.2020 13.01.2021 Woensdag 18:00 22:10 Visgerechten Kok standaard
09.09.2020 13.01.2021 Woensdag 18:00 22:10 High cakes en gebakjes Medewerker bakkerij standaard
09.09.2020 13.01.2021 Woensdag 18:00 22:10 Start to bake Medewerker bakkerij standaard
09.09.2020 13.01.2021 Woensdag 18:00 22:10 Initiatie snacks/tea-room”Keep it simple” Medewerker brasserie taverne bistro standaard
09.09.2020 13.01.2021 Woensdag 18:00 22:10 Koude en warme buffetten Traiteur-banketaannemer standaard
09.09.2020 13.01.2021 Woensdag 18:00 22:10 Algemene wijnkennis Wijnkenner standaard
09.09.2020 13.01.2021 Woensdag 18:00 22:10 Degustatie wereldwijnen Wijnkenner standaard
09.09.2020 13.01.2021 Woensdag 18:00 22:10 Initiatie snacks/tea-room”Keep it simple” Medewerker brasserie taverne bistro standaard
10.09.2020 14.01.2021 Donderdag 18:00 20:05 Bar en cocktails Hulpkelner standaard
10.09.2020 14.01.2021 Donderdag 20:05 22:10 Zaalversnijdingen en -bereidingen Hulpkelner standaard
10.09.2020 14.01.2021 Donderdag 18:00 22:10 Dagschotels met vis Hulpkok standaard
10.09.2020 14.01.2021 Donderdag 18:00 22:10 initiatie warme keuken Hulpkok standaard
10.09.2020 14.01.2021 Donderdag 18:00 22:10 Koude keuken Hulpkok standaard
10.09.2020 14.01.2021 Donderdag 18:00 22:10 Nagerechten Hulpkok standaard
10.09.2020 14.01.2021 Donderdag 18:00 22:10 vleesgerechten Kok standaard
10.09.2020 14.01.2021 Donderdag 18:00 22:10 Pain du jour Medewerker bakkerij standaard
10.09.2020 14.01.2021 Donderdag 18:00 22:10 Taarten en vlaaien Medewerker bakkerij standaard
10.09.2020 14.01.2021 Donderdag 18:00 22:10 Start to bake Medewerker bakkerij standaard
10.09.2020 14.01.2021 Donderdag 18:00 22:10 Initiatie snacks/tea-room”Streetfood” Medewerker brasserie taverne bistro standaard
10.09.2020 14.01.2021 Donderdag 18:00 22:10 Initiatie snacks/tea-room”A chefs journey” Medewerker brasserie taverne bistro standaard
10.09.2020 14.01.2021 Donderdag 18:00 22:10 Initiatie snacks/tea-room”Oosters voor beginners” Medewerker brasserie taverne bistro standaard
10.09.2020 14.01.2021 Donderdag 18:00 22:10 Initiatie snacks/tea-room”Keep it simple” Medewerker brasserie taverne bistro standaard
10.09.2020 14.01.2021 Donderdag 18:00 22:10 Dienst aan de kaart/keuken Kok standaard
Traiteur – Banketaannemer

10662

0

  Klik hier voor de infodagen van CVO Cursa  Inschrijvingsmomenten Inschrijven op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 14u tot 21u Lessen starten begin september en begin februari Hotelschool KTA3 Elfde Liniestraat 22 3500 Hasselt 011 30 77 70 hotel@cursa.be   BEKNOPT OVERZICHT VAN DE OPLEIDING De opleiding sluit aan bij hulpkok en hulpkelner. Specifiek […]
Learn Now
Hotelbedrijf

9147

0

Klik hier voor de infodagen van CVO CURSA  Inschrijvingsmomenten Inschrijven op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 15u tot 20u Lessen starten begin september en begin februari Hotelschool KTA3 Elfde Liniestraat 22 3500 Hasselt 011 30 77 70 hotel@cursa.be   BEKNOPT OVERZICHT VAN DE OPLEIDING Je behaalt het certificaat van hotelbedrijf als je de taken […]
Learn Now
Wijnkenner

16411

0

Klik hier voor de Infomomenten van CVO Cursa  Inschrijvingsmomenten Inschrijven op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 15u tot 20u Lessen starten begin september en begin februari Hotelschool KTA3 Elfde Liniestraat 22 3500 Hasselt 011 30 77 70 hotel@cursa.be BEKNOPT OVERZICHT VAN DE OPLEIDING Deze opleiding omhelst vier modules. Je start met de algemene wijnkennis, […]
Learn Now
Zaalverantwoordelijke

8354

0

Klik hier voor de Infomomenten van CVO Cursa Inschrijvingsmomenten Inschrijven op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 15u tot 20u Lessen starten begin september en begin februari Hotelschool KTA3 Elfde Liniestraat 22 3500 Hasselt 011 30 77 70 hotel@cursa.be   BEKNOPT OVERZICHT VAN DE OPLEIDING Deze opleiding is het verlengde van de opleiding kelner. Twee […]
Learn Now
Keukenverantwoordelijke

8176

0

Klik hier voor de Infomomenten van CVO Cursa Inschrijvingsmomenten Inschrijven op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 15u tot 20u Lessen starten begin september en begin februari Hotelschool KTA3 Elfde Liniestraat 22 3500 Hasselt 011 30 77 70 hotel@cursa.be BEKNOPT OVERZICHT VAN DE OPLEIDING Deze opleiding is het verlengde van de opleiding kok. Twee modules […]
Learn Now
Kelner

7639

0

Infodag CVO Cursa : zaterdag 20 mei 2017 10:00-14:00 in KTA3 Hotelschool Inschrijvingsmomenten Inschrijven op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 15u tot 20u Lessen starten begin september en begin februari Hotelschool KTA3 Elfde Liniestraat 22 3500 Hasselt 011 30 77 70 hotel@cursa.be   BEKNOPT OVERZICHT VAN DE OPLEIDING Je hebt voor deze opleiding al in […]
Learn Now

Showing 1-6 of total 12 courses