Masterclass ‘Chemistry of Whisky’

Masterclass ‘Chemistry of Whisky’

In de “Chemistry of WHISKY” bespreken we waar de smaak die we proeven en de geuren die we herkennen nu eigenlijk ECHT vandaan komen.
Wat is de invloed van het water, de gebruikte gerst, is het belangrijk welke gist men gebruikt, wat is de functie van koper in het distillatieproces, welk geheim schuilt er achter het rijpen in eiken vaten, welk zijn de soorten rook en turf die we in sommige whisky’s proeven,….
Kortom na deze 2 sessies heeft whisky geen enkel geheim meer voor je.

Deze module gaat bestaat uit 2 sessies die doorgaan op woensdag  21 november 2018 en 28 november 2018

    • De Masterclass wordt gegeven door Daniël Quanten – Business Manager bij – Spirits Advisor bij – Whisky Tastingmaster
    • Eerdere masterclasses met deze master waren snel uitverkocht

Inschrijven via inschrijvingsformulier
Deelname € 80,00 voor 2 avonden. Te betalen met overschrijving op BE11 0682 3352 9648 met vermelding ‘Chemistry naam voornaam’.
Locatie Hotelschool Hasselt – CVO-STEP Elfde-Liniestraat 22 3500 Hasselt 011 51 62 65

Administrator