Nascholing ‘FAVV opleiding voedselveiligheid B2C’

Eind 2016 heeft het FAVV (Federaal Agentschap voor voedselveiligheid) een nieuwe generieke autocontrolegids gepubliceerd.
Deze gids is van toepassing voor de ganse B2C sector (Bedrijven aan klanten), m.a.w. voor iedereen die rechtstreeks levert aan de eindconsument zoals bakkers, slagers, horeca, gemeenschapskeuken, detailhandel,…

Anders dan de specifieke opleidingen voor bv horeca en gemeenschapskeukens wil de voorlichtingscel ook de kans geven aan B2C bedrijven met een andere activiteit en B2C bedrijven die meerdere activiteiten combineren om een opleiding te volgen.

De bedoeling van deze opleiding is om de spelregels i.v.m. voedselveiligheid toe te lichten en dit voor zowel bakkers als slagers, horeca, gemeenschapskeukens, detailhandel, kinderopvang, viswinkels…. De vereisten voor het autocontrolesysteem worden inhoudelijk bekeken. Zo’n systeem bestaat uit de goede hygiënepraktijken, traceerbaarheid, meldingsplicht en HACCP. Ook de nieuwe verplichtingen inzake allergenen en etikettering worden uitgelegd!

Deelnemers die zich willen inschrijven voor een opleiding van de voorlichtingscel, kunnen dit nu uitzonderlijk  doen aan CVO-STEP door één van de onderstaande data te kiezen op het inschrijvingsformulier.

  • Maandag 26 november 2018
  • Donderdag 29 november 2018

De deelnemers zullen nadien een aanwezigheidsattest krijgen op naam.

De opleiders zijn een half uur voor de start van elke opleiding aanwezig. Gelieve op tijd te komen!!!

Zijn er problemen met uw inschrijving? Wil u een andere datum kiezen, deelnemers schrappen of toevoegen, gaat u door omstandigheden niet op tijd zijn of niet komen?… Neem dan contact op met het secretariaat van CVO-STEP : horeca@cvo-step.be

Opleidingen duren telkens van 18U15 tot 22u10 1 lesavond vooraf te kiezen.

Kostprijs: Gratis
Locatie Hotelschool Hasselt Elfde-Liniestraat 22, 3500 Hasselt T: 011 51 62 65

 

 

Administrator