Medewerker Bakkerij

BEKIJK ALLE OPLEIDINGEN

Medewerker Bakkerij

Klik hier voor de Infomomenten van CVO Cursa

Inschrijvingsmomenten

Inschrijven op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 15u tot 20u
Lessen starten begin september en begin februari

Hotelschool KTA3
Elfde Liniestraat 22
3500 Hasselt
011 30 77 70
hotel@cursa.be

Algemene doelstellingen

In deze opleiding leert de cursist (banket)bakkerijproducten in opdracht helpen te bereiden, te verwerken en degen en beslagen af te bakken, om ze volgens de voorschriften van de voedselveiligheid af te werken teneinde de gemaakte producten verkoopklaar te maken.

Beknopt overzicht van de opleiding

De opleiding situeert zich op het niveau secundair volwassenenonderwijs. De opleiding Bakker omvat in totaal 560 lestijden.
De opleiding Medewerker bakkerij behoort tot het studiegebied VOEDING. De opleiding is afgeleid van de erkende beroepskwalificatie Medewerker bakkerij (2013).
De beroepskwalificatie is ingeschaald op niveau 2 van de Vlaamse kwalificatiestructuur. http://www.ond.vlaanderen.be/kwalificatiestructuur/ Om te mogen werken in de voedingssector is een medisch attest vereist. Om tot de opleiding te worden toegelaten, is een medisch geschiktheidsattest vereist.

Structuurschema

Medewerker_Bakkerij

Toelatingsvoorwaarden

Geen voorkennis vereist. Je moet voldaan hebben aan de voltijdse leerplicht. Dit betekent dat je op het ogenblik van de inschrijving 16 jaar bent of 15 jaar en de eerste twee leerjaren van het voltijds secundair onderwijs hebt gevolgd. Je moet bij aanvang van de opleiding een medisch geschiktheidsattest  (decretaal verplicht) aanbieden. Je kan dit bij de huisarts bekomen. Je bent pas ingeschreven als dit attest afgeleverd is op het secretariaat.

Inschrijvingskosten

inschrijvings- cursusgeld Horeca

Waar opleiding volgen

Campus Elfde Linie gebouw Hotelschool
Elfde-Liniestraat 22
3500 Hasselt
T: 011 30 77 70
F: 011 30 77 31
hotel@cursa.be

Openingsuren /permanentie secretariaat
Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 14u tot 21u

TAC – Coördinator
Rudy Rampelberg
rudy.rampelberg@cursa.be

Technisch adviseur
Michel Dierickx  : michel.dierickx@cursa.be

 

UURROOSTER Horeca

Certificaat

Deze opleiding leidt tot het certificaat MEDEWERKER BAKKERIJ..